Julelys

JULEKORTFOTOGRAFERING 2021

Sted: Selvig Juletreskog på Randaberg

Dato: 6. og 13. november (med værforbehold) fra 11:00-14:00

Tid: 20 minutt

Pris: 650 kr

Hva er inkludert: 3 ferdigbehandlede, digitale filer. (Ønsker du flere kan bildefiler kjøpes utenom for 450,- per stk)

(Bestilling helt oppe på siden)

INFO & FAQ

I november er det duket for julefotografering i Selvig Juletreskog på Randaberg, og jeg gleder meg allerede! Jeg vil sette av 20 minutter per fotografering, så det er viktig å møte tidsnok. Dere vil få en kontrakt sendt digitalt som må signeres før fotografering. Denne kan du enten skrive ut selv eller gi beskjed til meg så tar jeg med på fotograferingsdagen.

Hvilke klær skal vi/barna ha på?

Jeg anbefaler gode og varme strikkeklær da disse også er veldig fine på bildene! I og med at fotograferingen er utendørs ville jeg også ha tatt på ullundertøy, men dere ser an behovet når vi vet mer hvordan været kommer til å være.

Hva skal jeg ta med?

Du trenger ikke å ta med noe annet enn deg selv og dine dersom det ikke er noe dere ønsker å ha med på fotograferingen. Jeg tar med pledd som kan være et fint tilbehør, utenom det er det ikke behov for noe annet. 

Det kan være lurt å ta med snacks og drikke, evnt kosedyr, til barn om de ikke skulle være samarbeidsvillige. Litt bestikkelser må være lov når man kun har 20 minutt til fotografering ;)

Hvordan betaler jeg?

Du vippser eller så sender jeg en faktura.

Hvor lang tid tar det før jeg får bildene?

Etter et par dager vil dere motta en dropboxlink med lavoppløselige bilder med mitt vannmerke på. Dere ser gjennom og gir meg beskjed om hvilke tre bilder dere ønsker, og jeg redigerer disse og leverer høyoppløst uten vannmerke så fort som mulig!

Noe annet du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt!